Шегинівська громада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

29 Червня, 2023 р., 16:18
   З метою належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії, теплових мереж і теплових пунктів до роботи в опалювальний період 2023– 2024 років, попередження технологічних порушень на енергетичному обладнанні та мережах під час проходження опалювального періоду Держенергонагляд нагадує про необхідність виконання заходів згідно з вимогами Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378 (далі – ППТГ до ОП).
26 Червня, 2023 р., 11:15
    На виконання листа начальника управління туризму і курортів Львівської обласної військової адміністрації від 20.06.2023 № 26-326/0/23 щодо проведення онлайн заходу для налагодження співпраці між суб’єктами туристичної діяльності та з метою підвищення туристичного потенціалу та можливостей туристичного бізнесу планує проведення онлайн заходу для налагодження співпраці між туристичними операторами та українськими готелями, комплексами, атракціями тощо, які знаходяться на територій Львівської області.   
26 Червня, 2023 р., 11:13
   Щодо створення віртуальних туристичних турів Шановні колеги! На виконання листа управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації від 21.06.2023 №26-332/0/23 щодо створення віртуальних туристичних турів інформуємо, що одним із важливих спосіб промоції регіону – це присутність туристичних об’єктів громади у цифровому просторі. Віртуальні екскурсії сприяють привабленню туристичних потоків, а також 3D-тури можна використовувати як VR-терапію.
20 Червня, 2023 р., 10:54
«єРобота»: 42 учасники планують створити понад сто нових робочих місць
19 Червня, 2023 р., 12:40
      28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила Конституцію України. Ця подія стала важливою віхою новітнього українського державотворення. Основний закон становить ядро нацiональної правової системи і має високу соцiальну цiннiсть, оскільки фiксує головні юридичні та полiтичні аспекти відносин між державою та суспільством: від забезпечення прав i свобод людини до подальшого розвитку держави.
12 Червня, 2023 р., 16:21
    Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці на виконання Окремого доручення Голови Держпраці № Д-65/1/11.3-23а від 30.05.2023, з метою підвищення рівня обізнаності громадськості, користувачів (споживачів), суб’єктів господарювання, що вводять в обіг та/або надають на ринку нехарчову продукцію, яка віднесена до сфери відповідальності Держпраці, надає інформаційні матеріали щодо продукції, яка підпадає під дію Технічного регламенту засобів індивідуального захисту та Технічного регламенту ліфтів та компонентів безпеки для ліфтів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь