Шегинівська громада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІСТОРІЯ УСПІХУ

Дата: 13.10.2021 11:58
Кількість переглядів: 2630

Попередній досвід вилився у новий успішний старт.

 

Для Лесі Стадник та Марії Козловської зміни в трудовій діяльності розпочалися у січні цього року. У Мостиськах ліквідували знаний серед місцевого населення магазин «Сюрприз», де, власне працювали продавчинями ці дві жінки.

Порадившись з рідними та зваживши всі «за» і «проти», товаришки зрозуміли, що єдиний вихід із ситуаціїзвернутися до Мостиська районна філія Львівського обласного центру зайнятості, де їх проконсультують кар'єрні радники і допоможуть з працевлаштуванням.

Оскільки героїні нашої історії мали неабиякий досвід роботи у сфері торгівлі продавцями непродовольчих товарів, їх запросили взяли участь в семінарі: «Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес». Також вони отримали всебічну інформацію про те, як філія сприяє самозайнятості й підтримує підприємницькі ініціативи безробітних. А щепройшли стажування щодо організації малого торговельного підприємства.

Закономірно, що вони загорілися ідеєю розпочати власну справу. Точніше відкрити крамницю подібну до тієї, в якій пропрацювали багато років. Задуманозроблено Знайшли придатне приміщення в центрі міста. За кошти, отримані від служби зайнятості у вигляді одноразової виплати допомоги з безробіття для відкриття бізнесу, закупили спеціальне обладнання. Своє «дітище» назвали «SURPRISE» («Сюрприз») на згадку про попередній досвід і новий успішний старт.

Підприємиці Леся і Марія в роботі доповнюють одна однуспокійні, усміхнені, врівноважені. Їхня крамниця сяє чистотою та порядком, а акуратно та зі смаком викладений посуд, жіночі аксесуари, комплекти постелі, картини, подарунки та інший крам милують око відвідувачів і задовольняють вимоги найвибагливіших покупців.

Колишні безробітні щасливі, адже завдяки службі зайнятості тепер працюють на себе, займаються тим, що люблять і про що завжди мріяли.

 

Мостиська районна філія Львівського ОЦЗ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь