Шегинівська громада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сертифікатна програма «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення»

Дата: 05.04.2024 13:49
Кількість переглядів: 46

 

Для ветеранів і ветеранок відкриваються нові професійні можливості –  ШПОЛЯНСЬКА МІСЬКА ОБ'ЄДНАНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

 Відповідно до Положення про Міністерство у справах ветеранів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2018 № 1175 (зі змінами), одним із основних завдань Мінветеранів є формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів та членів їх сімей, зокрема, забезпечення соціальної та професійної адаптації, зайнятості, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.       Громадська організація «Школа врядування» (вх.лист № 1 від 29.03.2024) та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» (далі – Сертифікатна програма).

Старт навчання запланований на 22 квітня 2024 року. Прийом заявок триватиме до 08 квітня включно. Сертифікатна програма погоджена Національним агентством України з питань державної служби та впроваджується в рамках проєкту «Розширення професійних горизонтів: професійний розвиток ветеранів та ветеранок для кар’єри на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування». Проєкт втілюється за сприяння Програми реінтеграції ветеранів IREX, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.

Мета – сприяти професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням. Після навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного зарахування у кадрові резерви, проходження конкурсів на посади, працевлаштування та подальшої роботи в органах державної влади.

Детальніша інформація про Сертифікатну програму та умови відбору за посиланням: http://bit.ly/3uXJFoh.

З метою підвищення освітнього рівня та кваліфікації ветеранів, їх підготовки до здобуття нових знань і професій в рамках переходу від військової служби до цивільного життя, звертаємося з проханням в межах компетенції сприяти поширенню на власних офіційних інформаційних ресурсах, в територіальних громадах регіону та у ветеранських осередках інформації про проведення набору ветеранів та ветеранок на Сертифікатну програму «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь