Шегинівська громада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Шегинівської сільської ради.

Дата: 29.09.2022 12:06
Кількість переглядів: 371

Оголошення про конкурс на право вивезення побутових відходів на території  сіл Гряди, Тишковичі, Низкиничі, Хренів, Кропивщина – Нововолинська міська  рада

Виконавчий комітет Шегинівської сільської ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Шегинівської  сільської ради.

Конкурс буде проводитися за адресою  Львівська область, Яворівський район, с.Шегині, вул..Дружби, 184, 31.10.2022 року о 11-00 год. З умовами надання послуг з вивезення побутових відходів можна ознайомитись у заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів  Михайлишина Р.С. , тел. (03 234)6-31-31.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: наявність матеріально-технічної бази;вартість надання послуг; досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Послуги з вивезення побутових відходів повинні надаватись на території населених пунктів сільської ради загальною площею 5776,49 га, населення яких становить 10824 осіб. Характеристика об’єктів утворення відходів: багатоквартирні будинки – 24, садибні будинки – 4330, підприємства, установи, організації, суб’єкти господарювання – 181. На території сільської ради відсутні об’єкти поводження з побутовими відходами.

Конкурсні пропозиції подаються  особисто або надсилаються поштою за адресою  81321, Львівська область, Яворівський район, с.Шегині, вул.Дружби 184  протягом 30 календарних днів з дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь