Шегинівська громада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про перепрофілювання Буцівської ЗОШ І-ІІ ступенів

Дата: 13.05.2019 14:48
Кількість переглядів: 392

             

УКРАЇНА

ШЕГИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА   РАДА

МОСТИСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  СЕСІЯ 7-го СКЛИКАННЯ

ПРОЕКТ рішення

 

 с.Шегині, Мостиського р-ну

Про перепрофілювання Буцівської загальноосвітньої  школи І-ІІ ступенів Шегинівської сільської ради, Мостиського району,  Львівської області.

Відповідно до п. 30, ч.1, ст.26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтей 10, 25 Закону України «Про освіту», статей 8, 9,10,  частини 1 статті 11 Закону України «Про загальну середню освіту», статті 15, 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», статті 40 Кодексу законів про працю України,  в рамках оптимізації мережі закладів освіти, з метою створення необхідних умов для рівного доступу громадян до якісної освіти, підвищення ефективності заходів щодо розвитку галузі освіти в ОТГ, сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.Перепрофілювати Буцівську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Шегинівської сільської ради, Мостиського району,  Львівської області в початкову школу - заклад освіти  І ступеня з 1 вересня 2019 року;

2. Змінити найменування Буцівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Шегинівської сільської ради, Мостиського району, Львівської області (81321, Львівська область, Мостиський район, с.Буців, вул.Шевченка,3, код ЄДРПОУ 22365050 ) на Буцівська  початкова школа, Шегинівської сільської ради, Мостиського району,  Львівської області з 01.09.2019 року.

 

3.Внести зміни в статут Буцівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Шегинівської сільської ради, Мостиського району,  Львівської області з врахуванням пунктів 1, 2 цього рішення та затвердити його в новій редакції (додається).

 

4. Затвердити з 01 вересня 2019 року  граничну чисельність  працівників у закладі освіти, зазначеному в п.1 Рішення( додається).

5.Керівнику закладу, зазначеного у п 1. Рішення, провести необхідні організаційні заходи пов’язані з вивільненням працівників, посади яких підлягають скороченню.

 

6.Доручити відділу освіти, культури і туризму, молоді  та спорту Шегинівської сільської ради (М. Клемра):

6.1. Подати державному реєстратору документи для проведення державної реєстрації змін відомостей про юридичну особу Буцівську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Шегинівської сільської ради, Мостиського району,  Львівської області.

6.2.Відповідно до ч.1 ст.40 КЗпП України, забезпечити попередження керівника Буцівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів про зміни в організації праці, скорочення штату в зв’язку із перепрофілюванням закладу, провести відповідні організаційні заходи пов’язані з вивільненням.

6.3.Погодити новий штатний розпис Буцівської початкової школи, відповідно до штатних нормативів закладів таких типів.

6.4.Забезпечити переведення учнів навчального закладу, зазначеного в п.1 цього рішення,  до інших комунальних загальноосвітніх навчальних закладів з урахуванням побажань учнів та батьків.

6.5. Розробити ефективні маршрути підвезення учнів 5-9 класів навчального закладу, зазначеного  в п.1 цього рішення.

6.6. Забезпечити збереження приміщень та майна  Буцівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Шегинівської сільської ради, Мостиського району, Львівської області.

6.6.1. Створити комісію по передачі та передати рухоме майно, що  не використовується, зазначеного вище навчального закладу,  до інших навчальних закладів.

6.7. Відобразити в балансі відділу освіти, культури і туризму, молоді  та спорту Шегинівської сільської ради зміни щодо складу рухомого та нерухомого майна навчальних закладів.

6.8. Вжити інших заходів, відповідно до  чинного законодавства України.

 

7. Рішення набирає чинності з дня прийняття та підлягає оприлюдненню на офіційному веб-сайті Шегинівської сільської ради .

8. Організацію виконання цього рішення покласти на начальника відділу освіти, культури і туризму, молоді  та спорту Шегинівської сільської ради М. Клемру.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту .

 

 

Сільський голова                                                                             І.Кривейко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь