Шегинівська громада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шегинівська сільська рада, батьки та діточки, щиро дякують керівництву "Агросем" за чудові подарунки.

Дата: 28.08.2021 09:50
Кількість переглядів: 2648

Привітання від компанії Агросем:

«Агросем» вже більше 13 років є одним із провідних дистриб’юторів на аграрному ринку України. Завдяки своїй діяльності, ми впроваджуємо передовий світовий досвід в галузях агротехнологій, насіння, мінеральних добрив, засобів захисту рослин, техніки, запчастин, сервісного обслуговування та інноваційних технологій.

Зараз, на території Шегинівської ТГ, компанія «Агросем» розбудовує логістичний термінал, спеціалізація якого -  перевалка, розмитнення та зберігання імпортних та експортних вантажів, що надходять в Україну, або ж відправляються з України залізницею. Присутність такого серйозного об’єкту на території громади  також позитивно впливає на  її розвиток, адже мова йде не лише про нові створені робочі місця та сплачені податки, але й про важливі засади соціальної відповідальності, яким завжди слідує «Агросем».

Стратегія компанії ґрунтується на гармонійному розвитку соціуму і бізнесу, небайдужому ставленні до проблем громади та впровадженні власних доброчинних ініціатив.

Позиціонуючи себе як соціально відповідальний бізнес, у 2021 році компанія «Агросем» оплатила пайовий внесок в розмірі 1 700 000 грн. Ці кошти будуть спрямовані на розвиток інфраструктури громади, а передусім на інженерно-транспортну та соціальну сферу, які є вкрай важливими для комфортного життя мешканців.

Окрім цього, «Агросем» вже другий рік поспіль допомагає першокласникам Шегинівської ТГ підготуватись до школи. Представники нашої компанії передали всім учням перших класів нашої громади важливе доповнення до шкільного арсеналу – 116 портфелів, укомплектованих канцтоварами!

Від всієї компанії «Агросем» ми щиро вітаємо всіх школярів з початком навчального року! Бажаємо величезного бажання вчитися та здобувати нові знання. Легкого навчального року вам, дружної атмосфери, цікавих подій, чудових оцінок і постійного прагнення бути кращим, ніж учора. Успіхів, удачі, здоров'я, терплячості та чудових результатів!

Сподіваємось, що цей рік буде набагато яскравішим та успішнішим, ніж минулий, і нехай вас попереду чекає багато відкриттів, звершень та блискучих перемог!

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь