Шегинівська громада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття поліцейської станції

Дата: 14.04.2021 11:58
Кількість переглядів: 3212

Фото без опису

Сьогодні 13 квітня 2021 року у Шегинівській територіальній громаді відкрито поліцейську станцію у селі Волиця.
Відкриття відбулося в межах реалізації проекту авторства Національної поліції України, що передбачає функціонування у кожній територіальній громаді поліцейської станції та поліцейського офіцера громади. Відтепер, наша громада, до якої входять 30 сіл, в яких проживають більше 10 тисяч населення, отримала свого поліцейського офіцера громади. Ним став старший лейтенант поліції Володимир Козак. Саме він переміг у конкурсному відборі та успішно закінчив тримісячний курс навчання за спеціалізацією .
Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Олександр Шляховський урочисто вручив офіцеру Володимиру Козаку ключі від службового автомобіля та зброю, а також подяку за участь у проєкті в.о.сільського голови Оксані Павуцьо.
Почесними гостями відкриття стали заступниця голови Яворівської РДА Зоряна Мірило, начальник Яворівського ГУНП РВП у Львівській області Андрій Лисяк, начальник відділення №1 Яворівського РВП Олександр Кінах, голова Мостиської міської ради Мирослава Пельц.
Сільською радою було виділено приміщення для розміщення поліцейської станції, за кошти місцевого бюджету проведено ремонт приміщення, закуплено меблі, ноутбук, принтер та канцелярські товари.
Поліцейський офіцер громади – це ще один крок у реформуванні Нацполіції. Проект передбачає, що офіцер громади повинен забезпечувати правопорядок на своїй території, постійно контактувати з мешканцями, аби своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Тому бажаємо нашому поліцейському офіцеру плідної роботи, а ми всіляко йому допомагатимемо у його повсякденній діяльності.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь