Шегинівська громада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок

Дата: 05.10.2020 10:51
Кількість переглядів: 770

Шегинівська сільська рада

  інформує про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок

Назва об’єкта оцінки:

  1. Земельна ділянка комунальної власності,  площею 0,12 га  по вул. Дружби 203 в с.Шегині, Мостиського р-ну (кадастровий номер 4622487900:01:003:0052)
  2. Земельна ділянка комунальної власності,  площею 0,0319 га  по вул. Дружби 136 в с.Шегині, Мостиського р-ну (кадастровий номер 4622487900:01:004:0134)
  3. Земельна ділянка комунальної власності,  площею 0,0093 га  по вул. Дружби 136 в с.Шегині, Мостиського р-ну (кадастровий номер 4622487900:01:004:0130)

Категорія земельних ділянок: землі житлової та громадської забудови.

Цільове призначення земельних ділянок: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Мета проведення оцінки: визначення ринкової ціни продажу земельних ділянок комунальної власності.  

Замовник та  платник послуг з оцінки: Шегинівська сільська рада, телефон: (0234) 63-131, електронна адреса sheg.s.rada.s@ukr.net

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна) – станом на  30.09.2020 р.

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель та діють на підставі кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок відповідно до вимог Законів України «Про оцінку земель» та «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

На конкурс претендентом подається конкурсна документація  на кожний об’єкт оцінки окремо в запечатаному конверті, яка складається із наступних документів:

    • заяви на участь у конкурсі за встановленою формою*;
    • інформації про претендента за встановленою формою*
    • завіреної копії установчого документа претендента;
    • копій кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки;
    • документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента по виконанню експертної грошової оцінки земельних ділянок за встановленою формою*
    • конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, щодо вартості виконання робіт відповідно до  калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також терміну виконання робіт (у календарних днях).

(* форми документів розміщені на сайті Шегинівської сільської ради https://shegynivska-gromada.gov.ua/ в розділі «Оголошення»).

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання  претендент до участі в конкурсі  не допускається.

Суб’єкт оціночної діяльності зобов’язаний надати позитивну рецензію на звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки або висновок державної експертизи землевпорядної документації, отримані у встановленому порядку. 

Місцезнаходження конкурсної комісії: Львівська обл., Мостиський р-н, с.Шегині, вул. Дружби 184. Телефон для довідок: (0234) 63-131. Конкурсна документація подається до  19.10.2020 року.

 Конкурс відбудеться в Шегинівській сільській раді о 12.00 год. 22.10.2020 р. за адресою: Львівська обл., Мостиський р-н, с.Шегині, вул. Дружби 184.

 

 

Секретар ради                                                                                                      Павуцьо О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь