Шегинівська громада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Негативні наслідки трудової міграції до РФ

Дата: 21.02.2019 16:07
Кількість переглядів: 682

Застереження громадянам України, які здійснюють поїздки чи перебувають на території РФ.

Поїздки українських заробітчан до РФ дедалі частіше закінчуються негативними наслідками для останніх, а то й нерідко «дорогою в один кінець». Про це свідчать численні факти затримання українців правоохоронними органами та спецслужбами РФ, а також порушення на території іноземної країни їхніх прав та свобод. Нашим співвітчизникам не варто ризикувати своєю свободою та безпекою, здійснюючи подорож з метою тимчасового заробітку до РФ (країни агресора), на території якої зневажливо ставляться до українських громадян і де за допомогою спеціальних служб та правоохоронних органів докладається максимум зусиль та засобів для створення надуманих компрометуючих, провокаційних ситуацій українським заробітчанам, з метою здійснення свого впливу та залучення їх до співпраці і виконання завдань, які можуть завдати шкоди державним інтересам та безпеці України.

Чимало є свідчень очевидців, коли безпідставно затримувались, піддавалися заходам фізичного чи психологічного тиску, залякуванню та розправою з боку представників правоохоронних структур вказаної країни, а також були засудженими до позбавлення волі на території РФ українські пересічні громадяни, які перебували на заробітках.

Тож, шановні громадяни України, якщо з Вами чи Вашими близькими родичами, знайомими на території РФ трапився прикрий інцидент, або ж ви потрапили в незрозумілу для Вас компрометуючу ситуацію в цій країні і у разі посягання на здоров’я та свободу правоохоронними, спеціальними органами РФ, Служба безпеки України гарантує допомогу і захист.

 Громадянина України звільняють від кримінальної відповідальності за ст.111 (державна зрада) ККУ, якщо він на виконання злочинного завдання іноземної держави, іноземної організації або їхніх представників не вчинив ніяких дій і добровільно звернувся до СБ України.

 

«Гаряча лінія» консульського відділу Посольства України в РФ +7 919 768 77 96, електронна пошта: zahvst@mfa. gov.ua

«Лінія довіри» управління Служби безпеки України у Львівській області (032) 2986622, електронна пошта: usbu lvi@ssu.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь