Шегинівська громада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шегинівська сільська рада інформує про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності.

Дата: 11.10.2018 13:15
Кількість переглядів: 740

Назва об’єкта оцінки: нежитлове приміщення загальною площею 95,8 кв.м на першому поверсі будівлі.

 Місцезнаходження об’єкта оцінки: вул. Шевченка, 11, с.Поповичі, Мостиського району, Львівської області.

Балансоутримувач: Шегинівська сільська рада (код ЄДРПОУ 04371928).

Мета проведення оцінки: визначення ринкової вартості для розрахунку розміру орендної плати з метою укладення договору оренди .

Подібні до об’єкта оцінки об’єкти – приміщення, частини будівель(адміністративна, торговельно-адміністративна, торговельна нерухомість, нерухомість для закладів громадського харчування тощо).

Замовник послуг з оцінки: Шегинівська сільська рада, телефон: (0234) 63-131, електронна адреса sheg.s.rada.s@ukr.net

Розмір земельної ділянки пропорційний площі (частині площі) будівлі під об’єктом оренди з урахуванням пропорційної частки прибудинкової території.

Місце розташування земельної ділянки: вул. Шевченка, 11, с.Поповичі, Мостиського району, Львівської області.

Платник робіт з оцінки: Шегинівська сільська рада

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна) – 30.10.2018 р(орієнтовно).

 

 Відповідно до листа ФДМУ від 15.06.2016 № 10-36-11307 та доповнення до нього (лист ФДМУ від 27.07.2018 № 10-59-15138) рекомендована максимальна ціна надання послуг з оцінки майна, що склалася у I півріччі 2018 року та буде розглядатися конкурсною комісією під час обрання переможця – 4 000,00 грн.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (у редакції наказу ФДМУ від 16.01.2018 № 47) (далі – Положення).

До участі в конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинних сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, якими передбачено провадження практичної оціночної діяльності з оцінки майна за напрямом 1 «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізацією в межах цього напряму «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

Вимоги до претендентів для участі в конкурсі (учасників конкурсу) викладені у розділі ІІ Положення.

Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання містяться у Положенні, зокрема у розділах І, ІІ , ІІІ , та додатках до нього.

Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (згідно з інформацією про подібні до об’єкта оцінки об’єкти, ознаки подібності якого наведено в додатку 2 до Положення), інформація про претендента подаються за встановленими в додатках 2 – 5 до Положення формами.

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті шляхом поштового відправлення або безпосередньо  до Шегинівської сільської ради за адресою: Львівська обл., Мостиський р-н, с.Шегині, вул.Дружби 184, з описом документів, що містяться у конверті, і має містити пропозиції ( в окремому конверті) щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях). На конверті потрібно зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності».

Конкурс відбудеться в Шегинівській сільській раді о 12.00 через 18 днів з дня опублікування цієї інформації за адресою: Львівська обл., Мостиський р-н, с.Шегині, вул. Дружби 184.

Документи приймаються не пізніше ніж за чотири робочих дні до дати проведення конкурсу.

Телефон для довідок: (0234) 63-131


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь