Шегинівська громада
Львівська область, Яворівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

14 Вересня, 2023 р., 12:28
У січні-серпні поточного року за сприяння Львівської обласної служби зайнятості працевлаштовано 8,7 тис. осіб, у тому числі 6,2 тис. безробітних. Громадськими та іншими роботами тимчасового характеру охоплено 341 особу, ще 506 безробітних виконували суспільно корисні роботи, зокрема заготовляли дрова до опалювального сезону, плели маскувальні сітки, ремонтували захисні споруди тощо.
07 Вересня, 2023 р., 10:30
  
01 Вересня, 2023 р., 13:59
   Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 24.10.2022 № 513/0/5-22ВА затверджено Концепцію підтримки Захисників та Захисниць України на території Львівщини. Також розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 16.06.2023 № 457/0/5-23ВА затверджено План заходів щодо реалізації Концепції підтримки Захисників та Захисниць України на території Львівщини (далі – План заходів Концепції).
31 Серпня, 2023 р., 09:58
  Початок навчального року – це хвилюючий час для школярів, позначений новими можливостями та новими враженнями. Коли учні готуються розпочати свою освітню подорож, вибір правильного шкільного приладдя стає найважливішим завданням. Вибір шкільного приладдя може суттєво вплинути на навчальний процес учня, організацію та загальний комфорт під час навчання. У цій статті Головне Управління Держпродспоживслужби у Яворівському  районі  надає поради, які слід враховувати при виборі шкільного приладдя.
26 Серпня, 2023 р., 10:03
Співпраця податківців Мостищини з територіальними громадами Начальник Мостиської ДПІ Василь Дутко провів робочу зустріч з головою Шегинівської ТГ Оксаною Павуцьо та представниками бізнесу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь